Sluiten
Pluimers Dämmung
Header image

Afbeelding medewerker
Anfragen

Enschede/ Oosterhout (NB)/ Rijssen (OV), april 2016 – De 150.000ste woning in Nederland is in april succesvol met SUPAFIL inblaaswol geïsoleerd. Knauf Insulation introduceerde de duurzame minerale wol-isolatie ruim zeven jaar geleden in Nederland. De 150.000ste Nederlandse woning, waarvan de spouwmuren met SUPAFIL inblaaswol zijn geïsoleerd, staat in Enschede. Marc Ezendam en zijn partner Tanja Löschmann waren blij verrast toen zij vernamen dat zij de complete gevelisolatie van hun hoekhuis kregen aangeboden namens Knauf Insulation als SUPAFIL-producent en Pluimers Isolatie als verwerker.

“SUPAFIL is een gerenommeerd Knauf-product dat homogeen in spouwmuren wordt ingebracht en zich de afgelopen jaren heeft bewezen met het oog op de optimalisatie van de schil van de woning”, aldus Danny Wilting, Market Segment Manager bij producent Knauf Insulation. “Deze duurzame isolatie-oplossing resulteert in meer comfort, een aanzienlijke energiebesparing met daaraan gekoppeld een verbetering van het energielabel van de woning en een gereduceerde CO2-uitstoot”.